آنچه خواهید خواند ...
- مقدمه
- کراتینه مو چیست؟
- کراتین چیست و چطور بر روی موها تاثیر می گذارد؟
- بررسی فواید کراتینه مو که بدون شک باید بدانید!
- بررسی عوارض کراتینه مو!
- روش های کراتینه کردن مو
- معرفی روش گرم
- معرفی روش سرد
- قیمت کراتینه ی مو چقدر است؟
- کراتینه کردن مو در خانه + معرفی چند ماسک کراتینه
- معرفی و بررسی روش ماسک تخم مرغ، عسل و روغن زیتون
- سرم مو کراتینه
مقدمه
این روز ها روش های بسیار زیادی برای درمان موهای آسیب دیده وجود دارد که استفاده از کراتین مو ، یکی از این روش هاست که در این مقاله قصد داریم به صورت جامع در خصوص کراتینه کردن مو ، انواع روش ها، مزایا و معایب آن صحبت کنیم.
کراتینه مو چیست؟
یکی از مناسب ترین و بهترین روشی هایی که با استفاده از آن می توان شاهد بهبود ظاهر و درمان موهای آسیب دیده بود، کراتین است. در واقع این روش موهای وز خورده و فر شده را به بهترین حالت ممکن صاف و یکدست می سازد. البته علاوه بر موارد فوق، می توان شاهد نرمی، لطافت، زیبایی و درخشانی در موهای خود بود.
کراتین چیست و چطور بر روی موها تاثیر می گذارد؟
کراتین در واقع یک پروتئین است که به صورت طبیعی می توان شاهد حضور آن در مو ها بود! به طبع افرادی که دارای موهای وز و یا فر شده ای هستند از میزان کراتین کمتری برخوردار هستند.
بنابراین یکی از بهترین راه حل هایی که برای این دسته از افراد در نظر گرفته می شود، استفاده از کراتین برای صاف کردن موهای وز شده آن ها است. امروزه از این روش برای صاف کردن موها استفاده می شود و هم اکنون بسیاری از سالن های زیبایی در سطح شهر در حال ارائه خدمات کراتینه مو هستند.
بررسی فواید کراتینه مو که بدون شک باید بدانید!
شاید این موضوع برای شما جالب باشد که علاوه بر صاف و روشن نمودن موی سر، استفاده از کراتین مزایای دیگری نیز به همراه دارد یا خیر؟ بدون شک بله! استفاده از کراتین برای تمامی موها مورد استفاده قرار می گیرد و تنها مخصوص موهای فر و یا وز خورده نیست! با این حال در ادامه به معرفی و بررسی فوائد استفاده از کراتین می پردازیم.
- با استفاده از کراتین می توانید در کمترین زمان ممکن، موهای فر شده و یا وز خورده خود را صاف و یکدست کنید.
- همان طور که اشاره نمودیم، موهای وز خورده عملا از پروتئین کمتری برخوردار هستند! با انجام فرایند کراتینه مو و رسیدن پروتئین به مو، می توان شاهد زنده شدن و احیای مجدد مو بود.
- افزایش موی سر به دلیل وجود پروتئین در این روش، یکی از مهم ترین فواید کراتینه مو است.
- اگر موهایتان خشک است، چه چیزی بهتر است کراتین کردن موها! بله، کراتین توانایی خارج کردن خشکی مو را دارد و موهایتان را شاداب، زنده و سرحال می کند.
- عموما موها در سلامت کامل به سر می برند اما این خودمان هستیم که با استفاده از روش های همچون سشوار کشیدن، اتو کشیدن، مالیدن انواع ژل به سر و.. سلامت آن را به خطر می اندازیم! از این رو یکی از روش های موثر در بهبود سلامت مو، کراتین نمودن آن ها است.
- با استفاده از روش کراتین، حالت دهی به موهایتان بسیار جذاب تر و سریع تر از قبل خواهد شد.
- البته تصور نکنید که تنها خانم ها می توانند از روش کراتین استفاده کنند! بلکه آقایان نیز می توانند در صورت لزوم از این روش استفاده کنند تا سلامت را به موهای خود برگردانند.
- روش کراتین مو یکی از بهترین روش های حال حاضر در دنیا است که تا به امروز به هیچ عنوان گزارشی مبنی بر بروز عوارض جانبی از سوی افراد ذکر و اعلام نشده است.
- در کراتینه مو، ویتامین های مورد نیاز مو وجود دارد، از این رو در صورت استفاده از این روش می توانید ساقه مو را تقویت کنید.
- طبق بررسی های صورت گرفته در موارد فوق، می توان اینگونه دریافت که استفاده از کراتین تنها برای موهای وز خورده نیست! بلکه می توان در انواع موها از آن استفاده نمود.
- این روش همانند سایر روش های سنتی نیست! بلکه طول عمر آن بسیار کوتاه بوده و به میزان 2 الی 6 ماه (بسته به استفاده از مراقبت ها) موی شما به حالت اولیه خود بر می گردد.
بررسی عوارض کراتینه مو!
یکی از اصلی ترین سوالاتی که در این زمینه از متخصصان پوست و مو پرسیده می شود، این است که آیا مصرف کراتین عوارضی را بر عهده دارد؟ در این خصوص باید عرض کنیم که معایب استفاده از کراتین به شرح زیر است.
- کراتینی که به صورت طبیعی در موها وجود دارد، به صورت شیمیایی بوده و وجود آن در بدن هیچ گونه آسیبی به سایر اندام های حیاتی آن وارد نمی کند اما کراتینی که با استفاده از آن می توان موها را صاف و خوش حالت نمود، در واقع ماده ای مصنوعی است که در برخی از موارد می تواند باعث ایجاد حساسیت های پوستی شود! با این حال تا به امروز هیچگونه گزارشی مبنی بر این موضوع به دست ما نرسیده است.
- از دیگر معایب استفاده از کراتینه نمودن مو ها، می توان به قیمت بالای آن ها اشاره نمود. عموما این روش به دلیل بازدهی بسیار بالا دارای هزینه های به نسبت زیادی است. البته پس از انجام فرایند کراتین نمودن موها، شما باید از شامپو های خاص بدون سولفات استفاده کنید که تهیه این محصولات نیز می تواند باعث افزایش هزینه های نهایی شود.
- یکی از معایبی که می تواند شما را ناراحت کند، بازگشت موهایتان به حالت اولیه پس از 2 الی 6 ماه پس از انجام کراتین مو است.
- در حالت کلی استفاده از کراتین نمودن موها هیچ آسیبی به موهایتان وارد نمی کند اما در صورتی که بخواهید از برند های فیک و تقلبی موجود در بازار استفاده کنید بدون شک شاهد بروز آسیب و اختلال در موهایتان همانند ریزش آن ها خواهید بود. بنابراین سعی کنید حتما از صحت و سلامت مواد کراتین خود مطلع باشید تا دچار عواقب ناهنجاری نشوید.
- اگر در دوران بارداری قرار دارید و به فکر کراتین نمودن موهایتان هستید، لطفا از این روش استفاده نکنید چراکه این روش در نهایت می تواند سلامت کودک شما را به خطر بیاندازد.
- یکی از مهم ترین خطراتی که استفاده از کراتین برای سلامتی شما دارد، عامل فرمالدهید است. مواد کراتین بر روی موهایتان باعث آزاد سازی عامل فرمالدهید می شود که این عامل در نهایت می تواند سلامت شما را به خطر بیاندازد، البته اینطور نیست که برای 1 الی 2 بار استفاده از فرایند کراتین، عامل فرمالدهید به سلامت شما خدشه ای وارد کند بلکه برای آن دسته از افرادی خطرناک است که به صورت مستقیم و در طی فواصل طولانی در معرض ماده کراتین قرار دارند! درست همانند آرایشگاه ها.
- در برخی از موارد ممکن است فرایند کراتینه نمودن موها باعث ایجاد آلرژی در افراد شود! این آلرژی عموما با عطسه، خارش، قرمزی پوست و… همراه است.
- برا آن که بتوانید مدت زمان زیادی موهایتان را در فرایند کراتینه نمودن موها قرار دهید بهتر است از شامپو های مخصوصی استفاده کنید که این نوع از محصولات عموما دارای قیمتی بالا هستند.
روش های کراتینه کردن مو
در حالت کلی به دو صورت گرم و سرد می توان موها را با استفاده از روش کراتین، صاف و یکدست نمود! در این میان روش کراتین گرم که پرمصرف تر از روش کراتین سرد است، علاوه بر یکدست نمودن موها می تواند به احیاء موهای آسیب دیده نیز کمک قابل توجه ای کند. در این روش حتما نیاز به اتو برای انجام فرایند کراتینه نمودن موها است، در ضمن آرایشگر مربوطه باید توجه و دقت کافی ای به انتخاب نوع مواد و محصولات استفاده از این روش داشته باشد.
معرفی روش گرم
در روش گرم عموما آرایشگر محلول های حاوی کراتین را بر روی موهایتان قرار می دهد و به کمک یک اتو و به روش پرس و کشش از گرمای اتو برای به هم چسباندن موهایتان استفاده می کند که این روش ممکن است بیش از 100 دقیقه طول بکشد که این زمان ارتباط کاملی با میزان و بلندی موهایتان دارد.
خانم ها و آقایان عزیز لطفا توجه داشته باشند که پس از فرایند کراتینه نمودن موها، به هیچ عنوان از روش هایی همچون دکلره کردن و استفاده از مواد شیمیایی و حرارتی برای موها استفاده نکنید.
معرفی روش سرد
از دیگر روش های کراتین مو که به راحتی می توان آن را در منزل نیز انجام داد، روش کراتین مو است که در این روش دیگر خبری از اتو نیست. در این روش تنها و تنها هدف و تمرکز بر روی احیاء و ترمیم موهای آسیب دیده است و نمی توان انتظار صافی را در این روش داشت! اگر شما نیز دارای موهای آسیب دیده ای هستید و تنها قصد دارید مواد و ویتامین مورد نیاز را برای موهایتان فراهم کنید، این روش برای شما مناسب است.
قیمت کراتینه ی مو چقدر است؟
در حالت کلی نمی توان قیمت ثابت و مشخصی را برای کراتینه کردن مو ها در نظر گرفت چراکه این موضوع به دلایل و ویژگی های بسیار زیادی بستگی دارد که در ادامه به معرفی و بررسی آن ها خواهیم پرداخت.
کراتینه نمودن موها نیاز به مهارت بالایی دارد چراکه در صورت عدم مهارت می توان شاهد خرابی و بروز آسیب در موها بود. از این رو بخشی از هزینه های آن صرف آرایشگر شما خواهد شد.
اما بخش دیگری از آن نیز بدون شک صرف خرید مواد مورد نیاز برای انجام فرایند کراتینه نمودن موها می شود که خود این موضوع بسیار مهم است! چراکه عموما در بازار انواع مواد کراتین به فروش می رسند که اگر آن را از مرکز معتبر و مناسبی تهیه نکنید، بدون شک شاهد بروز آسیب در موهایتان خواهید بود.
اما اینجا پایان کار نیست! بلکه پس از انجام فرایند کراتینه نمودن موها، نوبت به خرید شامپو کراتینه است که می تواند این فرایند را برای مدتی طولانی تر بر روی موهایتان نگهداری و حفظ کند.
کراتینه کردن مو در خانه + معرفی چند ماسک کراتینه
یکی از اصلی ترین سوالاتی که در این زمینه عموما از ما پرسیده می شود، این است که آیا می توان در منزل اقدام به کراتینه نمودن موها نمود؟ اگر پاسخ بله است این فرایند به چه صورت انجام می شود؟
بله! شما در منزل نیز می توانید به راحتی فرایند کراتینه نمودن موها را در سلامت کامل انجام دهید. در این روش که با استفاده از مواد طبیعی و گیاهی صورت می گیرد، خطرات صاف نمودن موها به شدت کاهش می یابد.
برای آن که بتوانید در منزل خود به راحتی فرایند کراتینه نمودن موها را دنبال کنید، باید اقدام به تهیه ماسک کراتینه کنید! این ماسک دارای مواد اولیه ای است که به سادگی در تمامی خانه ها می توانیم آن را پیدا کنیم! البته اگر قادر به پیدا نمودن آن ها در منزل نبودید بهتر است آن ها را تهیه کنید. از متداول ترین ماسک هایی که می توان در منزل آن ها را تولید نمود، به موارد زیر می توان اشاره نمود:
- ماسک روغن نارگیل و تخم مرغ
- ماسک تخم مرغ، عسل و روغن زیتون
- ماسک تخم مرغ و روغن زیتون
- ماسک تخم مرغ و ماست
- ماسک موز و تخم مرغ
- ماسک روغن نارگیل ، زیتون و نشاسته ذرت
- ماسک آووکادو و روغن زیتون
- ماسک آووکادو و روغن بادام و موز
معرفی و بررسی روش ماسک تخم مرغ، عسل و روغن زیتون
همان طور که مشاهده نمودید، انواع ماسک ها برای کراتینه نمودن مو وجود دارد که بررسی تمامی آن ها در این مقاله وجود ندارد اما سعی می کنیم در آینده به معرفی تمامی آن ها بپردازیم.
به عنوان نمونه ما قصد داریم شیوه تهیه و ماسک تخم مرغ، عسل و روغن زیتون را به شما آموزش دهیم! ماسکی که با استفاده از آن می تواند در منزل به سادگی فرایند کراتینه نمودن موها را انجام دهید.
برای آن که بتوانید این ماسک را تهیه کنید، بهتر است 2 قاشق غذاخوری عسل و 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کرده و بر روی موهایتان قرار دهید، این ماسک را به خوبی به تمامی سطح موی خود پخش کنید و پس از گذشت 15 دقیقه آن را به صورت کامل آبکشی کنید.
سرم مو کراتینه
سرم مو همانند انواع ماسک مو برای تقویت و افزایش شادابی مو استفاده می شود و یکی از محصولات مذاقیت از مو به شمار می رود.
سرم های مو که عمدتا ماده اصلی تشکیل دهنده ی آنها سیلیکون می باشد خاصیت براق کننده و نرم کننده دارند مقاومت موهای شما در برابر گرما و آلودگی بالا می برند و البته از خشکی و وز شدن موها جلوگیری می کنند.
سرم موی کراتینه به تغذیه بهتر مو، ترمیم موهای آسیب دیده و محافظت از آسیب های بعدی جلوگیری می کند و معمولا حاوی روغن آرگان و جوانه ی گندم بوده و دارای ویتامین E نیز هست.
امیدواریم در این مقاله اطلاعات کاملی در خصوص کراتینه نمودن موها و همچنین فوائد استفاده از آن در اختیار شما عزیزان قرار داده باشیم! در صورتی که سوالی در این خصوص دارید می توانید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
با سلام ، بهترین اتو مو کراتینه کدام است ؟